返回列表 發帖
HOMENYMW 都幾好玩, 3LA
Ivan_s 發表於 2015-4-19 14:59

呢個apps 真係幾好玩,容易上手,快,的3d圖又好真,最好佢可以有樓上樓下設計,三四層樓都得,最岩我

呢個apps 真係幾好玩,容易上手,快,的3d圖又好真,最好佢可以有樓上樓下設計,三四層樓都得,最岩我 ...
日出康城兄 發表於 2015-4-19 15:21

不過唔知點轉地板色 同D 傢私無得改SIZE個下煩D..

不過唔知點轉地板色 同D 傢私無得改SIZE個下煩D..
Ivan_s 發表於 2015-4-19 15:23

地板係build個到改,傢俬好似真的無得改

回復 21# kimidaniel

請問你主人房床是否造上窗台?  想知道這樣造有否 1) 冬天窗台位置的床位是否很冷? 2) 有否倒汗水問題使床或床褥發霉損壞 ? 因聽了很多人說有這問題

回復 84# ut0zw2

係窗台床,近窗個位有D涑,發毛無見呀!

我有一間房上窗臺,無事發生
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

不過冬天靠窗阿女話有小小凍,但張床較大,唔會貼住窗訓,
如果上窗臺可能要裝窗花,心理作用,我女話有小小驚,我之後補裝
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

裝修最緊要搵間好公司
請用正版www.lohas-park.com.hk
環保署投訴異味統計 電話: 2706-8888投訴數字:107
可用e form 投訴,https://epic.epd.gov.hk/ca/uid/complain_submit_tran
勢不可使盡,話不可說盡
福不可享盡,規矩不可行盡
凡事太盡,緣分勢必早盡

裝修最緊要搵間好公司
日出康城兄 發表於 2015-4-24 14:29

有沒有好介紹?

有沒有好介紹?
AW1128 發表於 2015-4-24 14:39

唔敢介紹,每次裝修都唔同環境,今次好並不代表下次佢會好